I'M BACK!

Hellurei kaikille! Pitkästä aikaa teki taas mieli palata blogin ääreen aivan tuhottoman pitkäksi venyneen ja suunnittelemattoman blogi-tauon jälkeen. Ette arvaa miten paljon mun olisi tehnyt mieli kirjoittaa tänne kaikesta kivasta mitä on tapahtunut tauon aikana. Harmittaa ihan, että esim Milanon matkasta kaikki suunnittelemani postaukset jäivät kokonaan julkaisematta. Kaiken tämän kiireen ja tauon takana on tietenkin mun opiskelut.

En olisi todellakaan uskonut, kun aloitin sisustusarkkitehtuurin opinnot, että kaikki käytettävissä oleva aika menisi opiskeluun. Näin on kuitenkin päässyt käymään. Uskallan väittää, että muilla aloilla päivät eivät veny helposti 15-tuntisiksi tai viikonloppuna tehtäisiin täysipäiväisesti kouluhommia. En kuitenkaan valita! Olen päässyt opiskelemaan unelmieni alaa ja uskoisin, että jos en pitäisi tästä mitä teen, olisin palanut loppuun jo aikapäiviä sitten. Stressitasot ovat tästä huolimatta olleet korkealla niin syys- kuin kevätlukukaudellakin. Lupasin itselleni, että nyt keväällä en stressaisi niin paljoa, ja onnistuinkin tässä niin hyvin kuin se tässä koulussa ehkä on mahdollista :D Ainakin fiilis tämän lukukauden jälkeen on paljon kepeämpi kuin joululomalle päästyä! Summa summarum: Opiskelu on kivaa, mutta rankkaa! Ja nyt on ihana vihdoin päästä lomalle! Kouluhommat jakuvat kuitenkin jonkun verran myös kesän aikana, mutta ilman aikatauluja, deadlineja tai kiirettä. Tarkoituksenani on saada portfolio kuntoon syksyä varten, jolloin haen ensi kevääksi vaihtoon ulkomaille. Jännää!

Nyt kesän aikana ajattelinkin aktivoitua enemmän täällä blogin puolella ja syksyllä katson sitten, että miten kiireiseltä lukkari taas näyttää. Menin vielä ottamaan itselleni lisähommia ja ryhdyin kv-tutoriksi. En kuitenkaan malta odottaa, että mun tutoroitavat saapuvat Suomeen ja pääsen sopivasti vaihtoa varten harjoittelemaan lisää englannin puhumista ja luomaan kansainvälisiä suhteita! Kielistä puheen ollen, päätin että jatkossa bloggaan toistaiseksi vain suomeksi. Josko silloin ehtisin kirjoittelmaan tänne vähän useammin :) 

Heya all! After a (too) long time, I felt like I wanted to start blogging again. The break from the blog was not planned and it just happened because my studies takes basically all the time I have. That is why this is the last post (until further notice) I'll write in English.

I would never have believed when I started studying interior architecture two years ago, that it would take so much of my free time. I dare say that 15-hour school days and using all the weekends to study are not very common in other than design fields. But I'm not complaining! I'm studying my dream field and I believe that if I didn't like what I do, I would have burned out a long time ago. My stress-levels have been quite high through the year and I promised myself that I wouldn't stress so much during the spring semester. In my own opinion I succeeded as well as it is possible in our school. At least the feeling after this semester is much nicer than the last one. After all, I like studying this field but it can be hard sometimes. Now it's nice to get some time off school and have a proper summer vacation! I do have to work on my portfolio through the summer, but it's nice that I don't have any deadlines, timetables or pressure. I have to get it ready for my application for my exchange studies next spring. I'm so excited and I of course hope I get accepted!

I don't yet know how long I'm taking a break from writing also in English, but I assume that it may take a while. Goodbye until then!

Tykkää-merkinnät