Loppukesän suunnitelmat

Jotenkin vaikea uskoa, että on jo Heinäkuu! Kokonainen kuukausi vierähti taas jonnekin ja tuntuu, että en ole saanut paljon mitään vielä aikaiseksi. Olen vaan ollut ja nauttinut lomasta. Ei sillä että se olisi jotenkin väärin, mutta oli mulla kesälle suunnitelmiakin. Joka kesä olen siis tehnyt itselleni bucket-listan asioista, jotka haluaisin kesän aikana tehdä. Koskaan en sitä kuitenkaan ole julkaissut missään. Minusta on kuitenkin ollut mielenkiintoista lukea, mitä muiden vastaavalta listalta löytyy, joten ajattelin siis julkaista myös omat suunnitelmani loppukesälle teidän kanssanne. Enkä aio ottaa tästä listasta kuitenkaan mitään paineita, sillä tiedän jo valmiiksi, ettei kaikki suunnitelmat välttämättä toteudu. :)

Suunnitelmissa / toiveissa on ainakin:

Vierailla asuntomessuilla. Kävin messuilla viime vuonna ensimmäisen kerran ja tänä vuonna on pakko päästä uudestaan! Onneksi Kouvola on lähellä Lahtea, joten ei ole ainakaan suuri kynnys lähteä.

Minigolfata. Niin mukavaa ajanvietettä lämpimiin kesäpäiviin. Paikkakin on ihan kävelymatkan päässä!

Käydä uimassa. Kävin juhannuksena heittämässä talviturkin, mutta uimiseksi sitä en vielä kutsuisi. Joku lämmin päivä kun pääsisi rannalle ja uimaan ihan kunnolla!

Käydä piknikillä. Viime vuonna tähän aikaan olin käynyt piknikillä jo vaikka kuinka monesti, mutta tänä kesänä en ole vielä jostain syystä ehtinyt kertaakaan. Asialle täytyy siis tehdä jotain. 😄

Viettää päivä Linnanmäellä. Tämän on ollut listallani jo monta vuotta, eikä vieläkään ole toteutunut. Jospa siis tänä kesänä!

Juhlia Weekend festareilla ja Ilosaarirokissa. Jokavuotinen perinne! En malta odottaa! Lippuja tosin en ole vielä hankkinut...

Käydä päiväristeilyllä Tallinnassa. Sain ilmaisen risteilyn lehtitilauksen yhteydessä, joten nyt kesällä olisi hyvin aikaa käyttää se! Kesäinen päivä Tallinnassa... odotan jo innolla!

Viettää kesäpäivä Porvoossa. Suomen kaupungeissa vierailu on jäänyt minulta turhan vähälle ja mielestäni asia pitäisi korjata! Porvoo vaikuttaisi juuri sopivalta kohteelta tälle kesälle!

Käydä Kolilla. Sain jostain päähäni, että olisi pitkästä aikaa kiva käydä Kolilla. Porukoilta kun ei sinne kovin pitkä matka ole. Kolin maisemat on vaan jotain niin kaunista!

Nauttia kesäpäivästä Helsingissä. Kun Lahti alkaa kyllästyttää, onneksi Helsinki on lähellä. Kaupungin kaduilla kävely ja arkkitehtuurin ihastelu riittäisi mulle hyvin päivän ohjelmaksi. Tähän yhdistettynä vielä joku hyvä ravintola ja illaksi terasille ihailemaan auringonlaskua niin avot!

Nähdä ystäviä. Kouluaikana ei välimatkojen takia hirveästi ehdi nähdä muita kuin koulukavereita, joten nyt pitää ottaa lomasta kaikki irti ja nähdä myös kaikkia muualla asuvia ystäviä!

Lisäksi mulla olis pari tuolia tuunattavana ja sängynpääty (ikuisuusprojekti), jota yritän kesän aikana saada eteenpäin. Myös koulujuttuja riittäisi ja niitä pitääkin yrittää saada tehtyä myös jossain välissä. Olenkin tässä alkanut miettimään kalenterin ostoa! 😃Millaisia suunnitelmia teillä on loppukesälle? Löytyykö samoja juttuja myös teidän listalta? 😊

Tykkää-merkinnät