Testissä Sudio Ett -kuulokkeet (+ alennuskoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Sudio

Sain Sudiolta testiin nämä Ett mallin kuulokkeet noin kuukausi sitten, mistä mainitsinkin jo Instagramin puolella. Nyt kun olen hetken ehtinyt näihin tutustumaan, ajattelin tulla jakamaan kokemuksiani ja kertomaan kuulokkeista vähän enemmän. Kyseessä ovat siis nämä kuulokkeet.

Sudio on ruotsalainen lifestylebrändi jonka tuotteissa yhdistyy tyyli ja teknologia. Nimi Sudio tulee sanoista Swedish ja Audio. Muotoilussa näkyy skandinaavisuus sekä minimalismi ja kaikki valikoiman kuulokkeet ovatkin erittäin kauniita. Sudion valikoimista löytyy kuulokkeita 9 eri mallia, useasta eri hintaluokasta, sekä kannettava kaiutin.

ETT kuulokkeiden ominaisuudet:

 • Aktiivinen melunvaimennus
 • Langaton lataus
 • USB-C lataus
 • Automaattinen pariutuminen
 • IPX5 roiskeen-/sateen-/hienpitävä
 • Jopa 30 tuntia kuunteluaikaa, 6 tuntia yhdellä latauksella
 • Jopa 20 tuntia kuunteluaikaa, 4 tuntia yhdellä latauksella kun aktiivinen melunvaimennus on käytössä
 • Paino kuuloketta kohden 5g
 • Transparency tila
 • Uusin Bluetooth 5.0 teknologia
 • Langaton kantomatka 10m
 • Takuu 1 vuosi
 • Android ja IOS yhteensopiva
 • Ohjauspainike molemmissa kuulokkeissa
 • Mikrofoni molemmissa kuulokkeissa
 • Neljä eri värivaihtoehtoa

Kuten listastakin jo varmasti huomaa, on kyseessä ihan huipputason langattomat kuulokkeet! Olenkin kuullut näitä verrattavan ominaisuuksiltaan Applen airpods pro mallin kuulokkeisiin, joista itselläni ei kuitenkaan ole omakohtaista kokemusta. Mutta ainakin hinta on huomattavasti huokeampi.

Minulla on yleensä kaikkien kuulokkeiden kanssa ongelmana se, etteivät ne oikein tahdo pysyä korvissa. Näiden kuulokkeiden mukana tuli kuitenkin useampi vaihtotulppa, jolla ne saa säädettyä juuri sopivan kokoisiksi! Kun kuulokkeet eivät ole liian pienet, eikä liian isot vaan istuvat napakasti korvaan, pysyvät ne minun hankalissa korvissani myös urheillessa!

Kuulokkeiden yhdistäminen laitteeseen on helppoa ja kun sen kerran on tehnyt, ne pariutuvat automaattisesti kotelon avaamalla. Miten kätevää! Useamman laitteen kanssa käytettäessä yhteys tulee kuitenkin muistaa katkaista, sillä muuten ne yhdistyvät automaattisesti edelliseen käytettyyn laitteeseen. Useamman laitteen saumattomampi käyttö olisikin mielestäni yksi kehityskohta muuten erinomaisissa kuulokkeissa. Kuulokkeet muistavat kahdeksan eri laitetta ja voivat olla yhteydessä kahteen laitteeseen kerrallaan. Ääntä kuitenkin voi toistaa vain yhdestä laitteesta kerrallaan.

Musiikin ohjaaminen kuulokkeiden painikkeita käyttämällä on kätevä ominaisuus, eikä puhelinta tarvitse kaivella biisiä vaihtaessa tai keskeyttäessä. Myöskin transparency tilan ja melunvaimennuksen välillä vaihtaminen onnistuu nappia painamalla. Äänenvoimakkuutta tosin ei voi säätää itse kuulokkeista, mutta en ole vielä törmännyt langattomiin nappikuulokkeisiin, joissa moinen onnistuisi. Melunvaimennuksen olen kokenut erityisen hyödylliseksi matkustaessani julkisissa, jolloin voin kunnolla uppoutua omaan maailmaani tai kuunnellessani etäluentoa kotona viereisen rakennustyömaan aiheuttaessa meluhaittaa. Melunvaimennus ei kuitenkaan kaikkia ääniä poista, mutta ero on huomattava tavallisiin nappikuulokkeisiin verrattuna!

Äänentoisto kuulokkeissa on omasta mielestäni oikein hyvä! Varsinkin basso kuulostaa todella hyvältä! Pidän myös kuulokkeiden tyylikkäästä muotoilusta ja tämä värivalinta osui myös ihan nappiin. Olen aivan ihastunut tähän kauniiseen vaaleanpunaiseen sävyyn. Latauskotelo on hieman isohko, mutta mahtuu silti hyvin takin taskuun. Aikaisemmin en koskaan kuunnellut kuntosalilla musiikkia, sillä koin johtojen kanssa säätämisen hankalaksi. Nyt kun saan tauon jälkeen raahattua itseni taas salille, pääsen treenaamaan juuri sellaisen musiikin tahtiin kun itse haluan!

Olen oikein tyytyväinen kuulokkeisiin ja niiden hinta-laatusuhteeseen. Plussaa myös super nopeasta toimituksesta! Jos myös sinä haluat siirtyä täysin langattomiin kuulokkeisiin tai päivittää parempaan malliin, postauksen lopusta löydät koodin, jolla saat alennusta tilauksestasi.

Alennuskoodi:

ANNAE

koodilla saat -15% tilauksesta Sudion nettikaupasta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

IP: 82.99.3.229